اموزش دقیق درست کردن کیک به شکل هندوانه برای یلدا
خواندنی ها | 1394-09-26 | ۶۳۱۸ بازدید | نظرات
این کیک بدون شک بهترین سورپرایز شما برای مهمانان خود در شب یلدا می باشد که میتواند جلوه ی ویژه ای به سفره یلدا و عکسهای شما در این شب دهد…
مواد لازم:
تخممرغ بزرگ ۳ عدد (زرده و سفیده جدا شود)
پودرقند ۱۷۵ گرم یا ۱ پیمانه
آب داغ یا شیر ۳ قاشق غذاخوری
آرد الکشده ۱۸۵ گرم یا ۱ و ۲/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل شکری کمی
مواد لازم برای تزیین کیک:
خامه فرم گرفته
رنگ خوراکی سبز ( من از رنگ ژله ای استفاده کردم، رنگ مایع خامه رو روان میکنه )
رنگ خوراکی قرمز
چیپس شکلات ۵۰ گرم
طرز تهیه:
فر رو با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.کف و دیواره ی یک قالب کیک رو چرب کنید.زردههای تخممرغ را به همراه پودر قند در کاسهای ریخته و به اندازهای بزنید که حالت کرم مانند و کشدار به خود بگیرد. آب داغ یا شیررا به همراه آرد و بیکینگپودر به زرده زدهشده تخممرغ اضافه کرده هم بزنید. از طرف دیگر، سفیدهها را در کاسهای تمیز ریخته و به آرامی هم بزنید . ( هروقت سفیده از زرده جدا گفته شد حتما باید سفیده کاملا زده شود و پف کند و اگر با چنگال خط انداختیم خط به حالت اول برنگردد یا بقولی اگر کاسه را خم کردیم نباید بیرون بریزد یا حتی تکان بخورد . )سپس آنرا به مخلوط زردهها اضافه کنیدو به صورت دورانی و آرام مخلوط کنین.مخلوط خمیر کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۵ تا ۳۰دقیقه روی حرارتی که از پیش برای گرم کردن فر تنظیم کرده بودید، قرار دهید تا پخته و رنگ آن طلایی متمایل به قهوهای روشن شود. این کیک پایه ای برای تهیه خیلی از کیک های خامه ای و انواع تزیین ها است.برای تزیین کیک از عکس مراحل کار بهارسایت استفاده کردم.کیک اسفنجی رو به دو قسمت تقسیم می کنیم.سپس هر قسمت رو مجددا از وسط می بریم پس در واقع چهار تیکه کیک برش خورده داریم.یکی از کیک ها رو به سه قسمت تقسیم می کنیم .برای شروع کار ابتدا یکی از قسمتهای کیک رو روی صفحه گردون قرار می دیم و روی آن خامه ریخته و با پالت صاف می کنیم .
سپس لایه دوم رو روی اون قرار می دیم و مجددا خامه می ریزیم و صاف می کنیم .
و در نهایت لایه سوم رو قرار داده و کمی کیک رو فشار می دیم .
قسمتهای بیرون زده و ناصاف کیک رو با چاقو برش می دیم .
و درنهایت با خامه تمام کیک رو صاف می کنیم.
در این مرحله به مدت نیم ساعت کیک رو در یخچال قرار می دیم و بعد مجددا صاف می کنیم ، چون با این روش بهتر صاف می شه .
نکته : لزومی نداره لایه سفید رو خیلی صاف کنید چون قراره روش خامه سبز و قرمز بیاد و فقط یه قسمت کوچکی از اون مشخص خواهد شد .
همه این مراحل رو برای هندوانه کوچکتر هم انجام می دیم .
یه مرحله دیگه باید کیکی که در تصویر پایین می بینید با خامه صاف بشه تا شکل قشنگ تری داشته باشه .
رنگ قرمز و سبز را با خامه فرم گرفته بطور جداگانه مخلوط می کنیم .قبلا هم توضیح دادم که با خلال دندون کمی از رنگ رو برداشته و به خامه می زنیم بعد با لیسک مخلوط می کنیم .
برای اینکه رنگ قرمزتون خوش رنگ بشه ، کمی رنگ نارنجی هم بهش بزنید ( لم کوزه گری ) …
داخل قیف یکبار مصرف خامه قرمز ریخته و سر اونو کمی برش می دیم و بعد قسمتهایی که قرار هست به رنگ قرمز بشه با این خامه پوشش داده و بعد با پالت صاف می کنیم.
نکته : برای صاف کردن اون باید کمی بیشتر دقت کنید چون ممکنه خامه سفید از زیر کیک بیرون بزنه .
برای رنگ سبز هم همین مراحل رو تکرار می کنیم…
شکلات قهوه ای رو آب کرده و در قیف می ریزیم .
سر قیف رو به مقدار خیلی کم برش می زنیم بعد روی یک نایلون فریزر شکلهایی شبیه تخم هندوانه می کشیم .
لم دوم کوزه گری : پس با این روش می تونید چیپس های شکلاتی رو خودتون درست کنید .
بعد اونا رو روی هندوانه بچینید .
نکته : البته می تونستید مستقیما با قیف روی کیک شکل تخم هندوانه رو ایجاد بشه .
کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید.
بفرمایید هندونه برش خورده …
نظرات