اموزش درست کردن شیرینی مخصوص کریسمس در منزل
خواندنی ها | 1394-10-05 | ۲۹۳۰ بازدید | نظرات
در این پست اموزش دو شیرینی مخصوص کریسمس را برای شما نوشته ایم… شیرینی اول شیرینی سنتی و مخصوص کریسمس و شیرینی دوم شیرینی گوزنی مخصوص کریسمس است.
مواد لازم برای شیرینی کریسمس
گردو : ۲۲۷ گرم
نشاسته ذرت : نصف پیمانه
کره آب شده : ۱٫۵ پیمانه
شکر قنادی : ۱ ۱/۳ پیمانه
وانیل : دو قاشق چایخوری
نمک : ¾ قاشق چایخوری
تخممرغ درشت : یک عدد
آرد کامل : ۲ ۳/۴ پیمانه
مربای آلبالو یا تمشک : ¾ پیمانه
طرز تهیه شیرینی کریسمس اتریشی
گردو و نشاسته ذرت را در غذاساز بریزید هم بزنید تا گردوها کاملا پوره و آسیاب شوند.
در یک کاسه بزرگ، کره و یک پیمانه شکر قنادی را با همزن برقی و سرعت پایین مخلوط کنید. سپس سرعت همزن را زیاد کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. وانیل، نمک و تخممرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن هم بزنید. دوباره سرعت دستگاه را کم کنید و به تدریج و مرحله به مرحله مخلوط آرد و گردو را اضافه کنید.
خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آنها را گلوله کنید و سپس فشار دهید تا به دایره مسطح تبدیل شوند. آنها را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس روی سطح صاف، آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز کنید تا نازک شود. با قالب های فلزی به اشکال دلخواه آنها را برش دهید و هر تعداد کوکی که می توانید از آن تهیه کنید. همین کار را با باقی مانده خمیر تکرار کنید.
کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کوکی ها را با فاصله داخل آن بچینید. آنها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا لبه های آنها طلایی شوند. سپس کوکی ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پس از پخته و خنک شدن همه کوکی ها، ۱/۳ پیمانه پودر قند باقی مانده را روی آنها الک کنید.
در یک کاسه کوچک، مربا را با چنگال هم بزنید تا نرم شود. سپس روی نیمی از کوکی ها بمالید. روی آنها یک لایه کوکی دیگر که پودر قند دارد بگذارید. این شیرینی خوشمزه آماده سرو است.
باید بدانید این شیرینی را می توان به مدت ۱ هفته در دمای اتاق و دو ماه در فریزر نگهداری کرد.
و هم چنین مواد لازم برای شیرینی گوزنی برای کریسمس :
بستنی زمستانی : به تعداد نفرات
چیپس شکلاتی
خمیر فوندانت سفید : مقداری
آبنبات های رنگی
نی های کاغذی رنگی
چوب شور
شکلات تخته ای سیاه
طرز تهیه شیرینی گوزنی برای کریسمس :
شکلات تخته را درون مایکرویو یا به روش بن ماری ( با حرارت غیر مستقیم ) آب کنید.
در این فاصله خمیر فندانت را به دایره های کوچکی ببرید و چیپس شکلاتی را در وسط آن بچسبانید.
قسمت تخت بستنی زمستان را به عنوان صورت انتخاب کنید و جای چشم های گوزن را مشخص کنید.
کمی از شکلات تخته ای آب شده را پشت خمیر فوندانت بزنید و روی جاهای مشخص شده برای چشم گوزن بچسبانید.
چوب شورها را به قست های کوچکی تقسیم کنید و ازآنها به عنوان شاخ گوزن استفاده کنید.
چوب شورها را درون شکلات آب شده فرو کرده و بالای سر گوزن درون بستنی زمستانی فرو کنید.
نی ها را هم به عنوان پایه درون بستنی زمستانی ها فرو کنید.این بستنی زمستانی ها را در قسمت بالای یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
نظرات