پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » اموزش تهیه سرمه چشم روی اجاق گاز

اموزش تهیه سرمه چشم روی اجاق گاز

سلامت | ۲۶ آبان۱۳۹۴ | 6543 بازدید | نظرات

image اموزش تهیه سرمه چشم روی اجاق گاز

سعی کنید سرمه را هرگز به صورت اماده از بیرون خریداری نکنید چرا که نمیتوانید به صورت صد در صد از بهداشتی بودن و اصل بودن ان مطمئن شوید و چشم ها حساس ترین نقاط بدن ما هستند پس حتما برای ساختن سرمه وقت بگذارید. نکته ی مهم :به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.می توانید سرمه را از بادام یا فندق یا قلم گاو تهیه کنید. اما حتما ازاصل بودن روغن ان مطئن شوید.  برای این کار باید مقداری فندق و  بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ،فندق و شعله پخش کن قرار دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.
هم چنین  برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنیدو مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود که پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.


مطالب پربازدید

نظرات