پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » اسم داروی جدید آنفولانزا چیه و چطور باید مصرف بشه

اسم داروی جدید آنفولانزا چیه و چطور باید مصرف بشه

سلامت | 1394-09-21 | ۱۵۷۵۷ بازدید | نظرات

عکس, اسم داروی جدید آنفولانزا چیه و چطور باید مصرف بشه

داروی جدید آنفولانزا که در کشور توزیع شده “ اوسلتامی ویر “ نام دارد.این دارو از محل داروهای استراتژیک وزارت بهداشت توزیع شده تا جلوی شیوع گسترده آنفولانزا را بگیرد.

این دارو یک داروی ضد ویروس است که به صورت کپسول های ۵ میلی گرمی با دوز روزانه ۱ کپسول و به مدت ۱۰ روز در افرادبیمار استفاده شده و به عنوان داروی اصلی پیشگیری و درمان آنفلوآنزای H1N1 شناخته می شود.

این دارو با توجه به تجویز پزشک برای تمامی کسانی که در معرض آلودگی ویروس هستند قابل تجویز است و حتی استفاده از آن برای بیماران سرپایی نیز مجاز خواهد بود.

مصرف این دارو برای کسانی که در معرض این بیماری هستند مانند خانواده هایی که مریض مبتلا به آنفولانزا در منزل دارنند و یادر مراکزی که بیماری به صورت فراگیر وجود دارد مانند کادر درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی باید انجام شود و لذا مصرف آن برای پیشگیری از بیماری در تمامی افراد جامعه توصیه نمی شود.

این دارو در بیمارستان ها وجود داشت ولی هم اکنون توزیع وسیع تری انجام شده است . همچنین توزیع زود هنگام و بی دلیل آن می توانست باعث افزایش مقاومت ویروس شود و بنابراین فقط در زمان های مورد نیاز بایدمورد استفاده قرار گیرد.

این دارو در داخل کشور تولید شده است ولی اصل آن مربوط به کشور سوئیس است .

توزیع وسیع این دارو در حال انجام است و لذا داروخانه ها فقط با ارائه نسخه پزشک می توانند دارو را در اختیار بیماران قرار دهند و فروش آن بدون نسخه پزشک ممنوع است.


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۴ فروردین ۱۴۰۲

نظرات

  1. ابراهیم گفت:

    سلام و با تشکر از اطلاع رسونی مفیدتون.
    در شهرهایی که این نوع انفولانرا دیده نشده ، ایا لازمه از این انتی بیوتیک مصرف بشه.؟

    • مدیر سایت گفت:

      با توجه به احتما ل مقاومت پیدا کردن ویروس به این دارو نباید در شرایط عادی و در شهرهایی که آنفولانزا شایع نشده از این دارو استفاده کرد

  2. افسانه گفت:

    با سلام اگه با فرد بیماری تماس نداشته باشیم ممکنه تو خونه انفولانزای نوع A,بگیریم ممنون میشم جواب بدین

    • مدیر سایت گفت:

      در صورتی که تماس مستقیمی با فرد آلوده نداشته باشیم امکان گرفتن این نوع از آنفولانزا وجود ندارد.رعایت بهداشت شخصی و شستن مرتب دستها با آب گرم و صابون در مواقعی که از بیرون به خانه برمیگردیم موثرترین راه پیشگیری است.
      بیشتر انواع ویروس های سرماخوردگی و آنفلوانزا از طریق تماس مستقیم منتشر می شوند.
      با آغاز فصل پاییز باید مراقب بیماری های شایع این فصل از جمله سرماخوردگی و آنفلوانزا باشید. پیشگیری از این بیماری ها مهم ترین اقدام برای حفظ سلامتی در فصول سرد سال به شمار می رود.

      دست های خود را بشویید.
      بیشتر انواع ویروس های سرماخوردگی و آنفلوانزا از طریق تماس مستقیم منتشر می شوند. عطسه کردن در دست ها و سپس تماس با تلفن، کیبورد و ظروف آشپزخانه از راه های انتقال ویروس است. برای جلوگیری از این انتقال دست های خود را مرتب بشویید و یا از ضد عفونی کننده های دست که حاوی الکل هستند استفاده کنید.

      جلوی عطسه و سرفه خود را با دست نگیرید.
      در صورت احساس عطسه و سرفه از دستمال استفاده کنید و سریع آن را دور بیندازید. اگر دستمال همراه خود ندارید در آستین خود عطسه و یا سرفه کنید.

      صورت خود را لمس نکنید.
      ویروس های سرماخوردگی و آنفلوانزا از طریق چشم ها، بینی و دهان به بدن شما منتقل می شوند. لمس صورت یکی از راه های اصلی در انتقال ویروس است.

      به طور منظم ورزش های هوازی (ایروبیک) انجام دهید.
      ورزش های هوازی موجب افزایش ضربان قلب و پمپ کردن مقداربیشتری خون، تنفس سریع تر و تسهیل انتقال اکسیژن از ریه ها به خون می شود. در نتیجه این اثرات، تعریق افزایش یافته و دمای بدن بالا می رود. در نتیجه سلول های طبیعی از بین برنده ویروس افزایش می یابند.

      از غذاهای حاوی فیتوکمیکال ها و آنتی اکسیدان ها استفاده کنید.
      “فیتو” به معنی گیاه و”کمیکال” به معنی مواد شیمیایی است. ویتامین ها از جمله این مواد هستند، بنابراین روزانه از سبزیجات ومیوه های سبز، قرمز و زرد استفاده کنید.

      سیگار نکشید.
      بر اساس مطالعات، در افراد سیگاری سرماخوردگی شدیدتر و دفعات آن بیشتر است. دود سیگارسیستم ایمنی را تضعیف می کند، موجب خشک شدن مخاط بینی و فلج شدن مژک ها می شود. مژک ها موهای ظریفی هستند که در غشاهای مخاطی بینی و ریه قرار دارند و با حرکت خود موجب خروج ویروس های سرماخوردگی و آنفلوانزا از بدن می شوند. متخصصان معتقدند که کشیدن یک عدد سیگار می تواند این مژک ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه فلج کند.

      استراحت کنید.
      استراحت سیستم ایمنی را تقویت می کند. بدین صورت که با استراحت اینترلوکین ها (اجزای سیستم ایمنی که در مقابل ویروس های سرماخوردگی و آنفلوانزا عمل می کنند) در جریان خون افزایش می یابند.

  3. یگانه گفت:

    خیلی خوب بودممنونم چیزهای خوبی داشت