آموزش روش پختن بورک ترکیه ای در خانه
خواندنی ها | 1399-01-10 | ۲۴۱ بازدید | نظرات
مواد لازم:
– ۶ ورقه خمیر یوفکا
– ۴ فنجان شیر
– ۴ عدد تخم مرغ
– ۱ قالب کره یا مارگارین (۱۲۵ گرمی)
– ۱ قاشق چایخوری نمک
– ۵۰۰ گرم پنیر سفید فتای کم نمک شده، یا پنیر بز
– ۴ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
– دانهی کنجد برای تزئین
طرز تهیه:
۱. در یک کاسهی بزرگ، کره را در مایکروفر آب کنید. بعد، شیر، نمک، و فلفل را قاطی کنید و هم بزنید. دوباره روی حرارت بالا در مایکروفر بگذارید تا شیر گرم شود اما کف نکند و سرریز نشود.
۲. در کاسهای جداگانه، پنیر سفید خرد شده و جعفری ریز شده را با هم مخلوط کنید.
۳. ته و لبههای یک سینی فر بزرگ را کره بمالید. یک یا دو قاشق مخلوط شیر را ته ظرف بریزید. بعد، اولین ورقهی خمیر یوفکا را بردارید و به شکلی ناصاف و چروک ته سینی را با آن بپوشانید. حدود یک ششم از مخلوط شیر را با قاشق روی خمیر بمالید. بگذارید در ترکها و چینها وارد شود و اطراف لبهها را بپوشاند.
۴. مخلوط پنیر را تقریبا به پنج قسمت تقسیم کنید. یک پنجم از مخلوط پنیر را روی خمیر بپاشید. حالا، همین کار را با لایهی بعدی بکنید. تا زمانی که ۵ لایه تمام میشود تکرار کنید. روی خمیرتان را به طور کامل با آخرین تکهی خمیر بپوشانید. آخرین بخش از مخلوط شیر را روی آن قرار دهید تا تمامش خیس شود.
۵. روی خمیرتان دانهی کنجد بپاشید. در دمای ۳۶۵ درجهی سانتیگراد فر حدود ۴۵ دقیقه بپزید.
۶. وقتی خمیرتان پخت، سینی را از فر در بیاورید و یک یا دو قاشق غذاخوری آب سرد روی آن بپاشید، سپس کل محتوا را در یک کاغذ پوستی یا حولهی تمیز بپیچید. این کار کمک میکند لایهی بالایی نرم شود. بگذارید خمیر به مدت ۲۰ دقیقه بماند سپس آن را به شکل مربع ببرید.
نظرات