آموزش تهیه دسر ژله بستنی و تخم شربتی
خواندنی ها | 1397-04-19 | ۹۹۷ بازدید | نظرات
مواد لازم
تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژله ۱ بسته
بستنی ۲ لیوان
فالوده و پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید.
۲. پس از ۱۰ دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند.
۳. در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را ۲ بار دیگر تکرار کنید ).
۴. پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید.
۵. مخلوط کنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
۶. نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود ۱/۴ هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.
۷. پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.
۸. ۱ لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید.
۹. ۱ لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید.
۱۰. در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.
نظرات