پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

خواندنی ها | 1397-04-20 | ۱۰۷۷ بازدید | نظرات

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه آب
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
  • ½ پیمانه کره بادام زمینی

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

کره بادام زمینی را اضافه کنید.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

عکس, آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.


مطالب پربازدید

نظرات