طرز تهیه کاپوچینو در خانه
خواندني ها | ۲۶ آبان۱۳۹۷ | 1060 بازدید | نظرات
کاپوچینو یکی از آن نوشیدنی های بسیار خوشمزه است که طرفداران خود را دارد اما خیلی ها بلد نیستند چطور در منزل آن را تهیه کنند. در این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه کاپوچینو را که بسیار راحت و عالی است بدانید.
طرز تهیه کاپوچینو
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
مواد لازم: اسپرسو، شیر
این نوشیدنی ایتالیایی به طور سنتی با اسپرسو و شیر گرم تهیه میشود و با شیر کفدار پوشانده میشود. برای اینکه شیر حسابی کف کند بهتر است آن را با دستگاه استیمر (کفساز) آماده کنید.
اما اگر استیمر شیر نداشته باشید باید چه کار کنید؟
مشکلی نیست! ما به شما نشان میدهیم که چطور کاپوچینو آماده کنید حتی اگر این دستگاه را نداشته باشید.
موادی که برای تهیه کاپوچینو نیاز دارید عبارتند از:
– اسپرسو
– شیر
– همزن و یک لیوان
روش تهیهی کاپوچینو:
مرحلهی ۱
مثل همیشه اسپرسو را آماده کنید.
مرحلهی ۲
۱/۲ فنجان شیر (با استفاده از مایکروویو یا اجاق گاز) را تا نزدیک به نقطهی جوش حرارت بدهید.
مرحلهی ۳
برای زدن شیر از همزن استفاده کنید تا به یک کف قطور تبدیل شود، ولی نباید حبابهای بزرگ داشته باشد.
مرحلهی ۴
شیر را در یک ظرف شیشهای تکان دهید تا غلیظ شود و کف کند.
مرحلهی ۵
شیشه را روی کانتر بزنید تا حبابهای بزرگ بترکند.
مرحلهی ۶
ظرف را خالی کنید و دوباره این کار را تکرار کنید تا یک کف خوب و خامهای داشته باشید.
مرحلهی ۷
شیر را پس از آخرین چرخاندن در ظرف شیشهای به اسپرسو اضافه کنید، مچ دستتان را به اطراف بچرخانید تا کف روی شیر قبل از خود شیر خارج شود.
نظرات