پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > سلامت > ۲ دسر تابستانی خنک و خوشمزه

۲ دسر تابستانی خنک و خوشمزه

سلامت | ۳۰ تیر۱۳۹۸ | 118 بازدید | نظرات

پودینگ سه‌رنگ

مواد لازم برای ۳ نفر:

۴ /۱ پیمانه آرد سفید
۴ /۱ پیمانه آرد ذرت
۲ /۱ پیمانه شکر
۲ پیمانه شیر سرد
۲ عدد زرده تخم‌مرغ
نوک ق م وانیل
۶۰ گرم کره
۱ ق س پودر کاکائوی الک شده
۱ ق س نسکافه
۱ ق س آب برای رقیق کردن نسکافه

photo ۲ دسر تابستانی خنک و خوشمزه

۱. آرد‌ها را با شکر مخلوط کنید. شیر سرد را کم‌کم به آنها اضافه کرده، خوب هم بزنید. مواد را داخل پیرکس بریزید و در مایکروویو قرار داده و در بالاترین قدرت (۱۰۰ در صد) به مدت سه تا چهار دقیقه زمان دهید تا غلیظ شود. در این مدت چند بار عملیات را متوقف کرده و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی در شیر حل شده و گلوله نشوند.

۲. زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی، هم‌ بزنید تا رنگ مخلوط روشن‌تر شود. مایه آرد و شیر و شکر را که حرارت داده بودید به آرامی با زرده‌های زده شده مخلوط کنید تا زرده‌ها کمی گرم شوند. مواد ترکیب شده را در مایکروویو قرار دهید و با قدرت پایین (۶۰ درصد مایکرو) به مدت دو تا سه دقیقه بگذارید تا غلیظ شوند. باز مابین این مدت چند بار ترکیب را هم بزنید تا یکدست شود.

۳. کره را به مواد اضافه کنید. سپس مواد را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را ساده (وانیلی) بردارید. یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط کنید و قسمت سوم را با نسکافه رقیق شده با آب طعم‌دار کنید.

۴. برای سرو کردن می‌توانید از لیوان‌های پایه‌بلند یا بستنی‌خوری استفاده کنید. هر لایه را که ریختید قبل از ریختن لایه بعدی به مدت پنج دقیقه صبر کنید تا کمی بسته شود و لایه‌های مختلف با یکدیگر مخلوط نشوند.قبل از سرو کردن باید پودینگ را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگهداری و خنک کنید.

فرنی با سس تمشک

مواد لازم:

۴ پیمانه شیر
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه آردبرنج
۸ /۱ ق‌چ وانیل
مربای تمشک به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. آرد برنج، وانیل و شکر را در قابلمه‌ای بریزید، شیر را کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و آرد هم گلوله گلوله نماند.

۲. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا مخلوط ته نگیرد. ۲۰ دقیقه برای این مرحله کافی است.

۳. حالا به مدت ۵ دقیقه حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد از این مدت فرنی را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر (در اینجا جام‌های شیشه‌ای استفاده شده است) ریخته و در یخچال بگذارید.

۴. بعد از مدتی که فرنی خنک شد ظرف را از یخچال بیرون آورده، مربا یا شربت دلخواه را روی فرنی ریخته و مجددا به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.


مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

نظرات