پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > اموزش درست کردن گز شبیه گز آردی اصفهان

اموزش درست کردن گز شبیه گز آردی اصفهان

خواندني ها | ۱۷ بهمن۱۳۹۴ | 7398 بازدید | نظرات

photo اموزش درست کردن گز شبیه گز آردی اصفهان

گز خوراکی شیرین و خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد مخصوصا اگر گز آردی باشد و به دندانها نچسبد. گز اصفهان معروفترین گز ایران است که در این پست آموزش درست کردن آن را برای شما قرار داده ایم. گز از نظر ماندگاری و حفظ شرایط مصرف در بین مواد غذایی در مقام اول قرار دارد و دارای طولانی ترین پروسه (حدود ۸ ساعت) است .

مواد لازم :

مغز پسته: ۵۰ گرم

شکر: ۱/۲ پیمانه

گلاب: ۱/۴ پیمانه

گلوکز: ۱/۴ پیمانه

سفیده تخم مرغ: ۱ عدد

آرد سفید

طرز تهیه گز آردی :سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد.در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.گلوکز اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.چسبندگی آن را با انگشت تست کنید.اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد.سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند.حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید.۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود.روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید.گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه گز آردی , گز اصفهان


مطالب پربازدید

امروز شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

نظرات