پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن یک شیرینی خوشمزه با هویج و بادام

روش درست کردن یک شیرینی خوشمزه با هویج و بادام

خواندني ها | ۱۶ آبان۱۳۹۵ | 44 بازدید | نظرات

حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجفیل باعث گرمی آن شده است.

مواد لازم:

  • پودر شکر ۱۲۵ گرم
  • هویج رنده کرده  2 عدد بزرگ
  • زنجفیل تازه رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
  • بادام خردکرده  150 گرم
  • آرد  300 گرم
  • نشاسته گندم ۲ قاشق سوپخوری
  • بیکینیگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ  2 عدد
  • کره ۱۲۵ گرم
  • پودر پسته ۲ قاشق سوپخوری

photo روش درست کردن یک شیرینی خوشمزه با هویج و بادام

طرز تهیه:

۱٫ پودر شکر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیکینیگ‌پودر را الک کنید، در مرکز آن حفره‌ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه تخم‌مرغ و کره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.
۲٫ اکنون چانه‌های کوچکی از خمیر درست کنید و آن‌ها را به شکل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یک از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.
۳٫ اکنون خمیرهای آماده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.


جدیدترین مطالب

امروز پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

نظرات