پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن مافین میوه ای با میوه های خشک شده

روش درست کردن مافین میوه ای با میوه های خشک شده

خواندني ها | ۱۲ آذر۱۳۹۵ | 39 بازدید | نظرات

مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.

مواد لازم:

آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : ۲۲۵ گرم
بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
شکر : ۲۵ گرم
برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : ۱۰۰ گرم
موز , پوره شده : ۱ عدد
آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده : ۱ قاشق چای خوری
شیر : ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ , زده شده : ۱ عدد
روغن ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
فرنی جو دو سر : ۲ قاشق غذاخوری

میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری

photo روش درست کردن مافین میوه ای با میوه های خشک شده

طرز تهیه:
۱٫ فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم نمایید . ۱۰ عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید .
۲٫ وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر , تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .
۳٫ فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید , سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند .

۴٫ مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:
در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود.


جدیدترین مطالب

امروز یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵

نظرات