پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن سالاد هندوانه با زیتون سیاه و پنیر

روش درست کردن سالاد هندوانه با زیتون سیاه و پنیر

خواندني ها | ۱۸ مرداد۱۳۹۵ | 46 بازدید | نظرات

 

مواد لازم:

  • پیاز قرمز   ۱ عدد کوچک
  • لیمو ترش ۴ عدد
  • هندوانه ۱۵۰۰ گرم
  • پنیر فتا ۲۵۰ گرم
  • جعفری ۱ دسته
  • نعناع ۱ دسته
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

photo روش درست کردن سالاد هندوانه با زیتون سیاه و پنیر

طرز تهیه:

۱٫ پیاز خرد شده را در ظرفی بریزید. ۲ عدد از لیمو ها را برش داده و آب آن ها را روی پیاز ها بریزید. با توجه به ذائقه تان و میزان آبدار بودن لیموها می توانید از لیموی بیشتری استفاده کنید.

۲٫ در ظرفی دیگر، هندوانه و پنیر فتای خرد شده را به همراه برگ های جعفری و ریحان خرد شده ترکیب کنید.

۳٫ ترکیب پیاز و آب لیمو را به همراه زیتون و روغن زیتون روی سالاد بریزید. خیلی آرام با دست هایتان سالاد را با هم ترکیب کنید تا تکه های هندوانه و پنیر تغییر شکل ندهند.

۴٫ به سالاد کمی فلفل سیاه اضافه کنید و آن را بچشید. در صورت لزوم آب لیموی بیشتری به آن اضافه کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد هندوانه با پنیر فتا و زیتون سیاه :
۱- پوست پیاز را جدا کره و آن را خیلی نازک خلالی کنید.

۲- پوست هندوانه را جدا کنید آن را به شکل مثلث های تقریبا ۴ سانتی متری خرد کنید و هسته های آن را هم تا حد امکان جدا کنید.

۳- پنیر را به شکل و سایز هندوانه خرد کنید.

۴- ریحان را خرد کنید.

۵- هسته های زیتون ها را جدا کنید. 


جدیدترین مطالب

امروز شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

نظرات