پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش تهیه خورشت فسنجان با میوه به

روش تهیه خورشت فسنجان با میوه به

خواندني ها | ۲۹ مرداد۱۳۹۵ | 52 بازدید | نظرات

این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.

مواد لازم: 

  •      پیاز ۱ عدد
  •     گردو ۵۰۰ گرم
  •     مرغ ۴ تکه
  •     رب انار ۴ قاشق غذاخوری
  •     به ۱ عدد
  •     نمک به میزان لازم
  •     ادویه به میزان لازم

photo روش تهیه خورشت فسنجان با میوه به

طرز تهیه:

۱٫ در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.

۲٫ در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

۳٫ مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید وبگذارید تا غذا جا بیافتد.

۴٫ در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و۳۰ دقیقه دیگر بپزید.

نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به:
۱- پیاز را ریز خرد کنید.

۲- گردو را چرخ کنید.

۳- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید. 


جدیدترین مطالب

امروز شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵

نظرات