پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > تکنولوژي > راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

تکنولوژي | ۲۴ مرداد۱۳۹۵ | 387 بازدید | نظرات

تلگــرام یک مسنجر قدرتمند، رایگان و برای گوشی های هوشمند می باشد که با تمرکز بر روی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. اما در صورتی که تصمیم بگیرید حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کنید باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.
مراحل حذف اکانت تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد. تمامی مراحل به سادگی قابل انجام است که در پایین صفحه آن را به صورت تصویری برایتان توضیح دادم.
۱: ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید (روی لینک کلیک کنید)
۲: پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می باشد, از شما شماره موبایل خواسته می شود که باید شماره موبایلی که با آن در حال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کنید و گزینه Next را بزنید.

photo راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

۳: در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به passwordوارد کنید و گزینه Sign in را بزنید.

photo راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

photo راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

۴: در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

photo راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

۵: در این مرحله که مرحله پایانیست از شما تایید می خواهد پس بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

photo راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

۶: در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

photo راهنمای تصویری کامل برای حذف اکانت تلگرام

توجه :
پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود.
پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستان تان نخواهند ماند.
همچنین پیام هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده اید، همچنان باقی می مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.


جدیدترین مطالب

امروز پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

نظرات