پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

خواندني ها | ۲۶ مرداد۱۳۹۵ | 277 بازدید | نظرات

شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه!

مرینیت کردن مرغ ( مزه دار کردن مرغ قبل از پخت )

آماده سازی: ۱۲ ساعت

مرینیت کردن با خردل:

مواد لازم برای این کار شامل(آب لیمو ۱/۲ فنجان،۲ قاشق غذا خوری خردل ،نمک ۱ قاشق چای خوری،۱ فنجان روغن زیتون)

مرینت کردن به سبک ایتالیایی:

مواد لازم برای این کار شامل(۱/۴ فنجان روغن زیتون،سرکه ۲ قاشق چای خوری،نمک ۱ قاشق چای خوری،۱ قاشق چای خوری پودر سیر
۱ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده،۱ قاشق غذا خوری ادویه ایتالیایی)

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

مرینیت کردن به روش چینی:

مواد لازم برای این کار شامل (۱/۲ فنجان سس سویا،۱/۴ فنجان شکر قهوه ای،۳ قاشق غذاخوری زنجبیل ریز خرد شده و تازه،۱ قاشق غذا خوری سیر خرد شده،۲ قاشق چای خوری روغن کنجد،۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه)

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

مرینیت کردن به شیوه مکزیکی:

مواد لازم برای این کار شامل(فلفل چیپتوله یا فلفل سبز تند۱چهارم فنجان،۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون،۲ حبه سیر، خرد شده،۱/۲ پیاز، خرد شده،فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری،۱ قاشق چای خوری زیره سبز،۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز،نمک ۱ قاشق چای خوری)

مرینیت کردن به سبک ایرانی:
مواد لازم برای این کار شامل(۱چهارم فنجان کره آب شده،آبلیمو ۲قاشق چایخوری،نمک ۱قاشق چایخوری،زعفران ۳قاشق غذاخوری،پودر سیر ۱قاشق چایخوری،آویشن ۱قاشق چایخوری،موسیر خشک ۵عدد،سیر رنده شده ۱قاشق چایخوری،فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری،دارچین نصف قاشق چایخوی ،آب پیاز ۱ فنجان)

برای مرینیت کردن به هر روش اول مواد درشت مثل سیر،پیاز سبزیها و .. رو ریز خرد کنید و بعد روغن رو بهش اضافه کنید و درون مخلوط کن خوب بزنید ادویه ها رو هم داخل مخلوط کن بریزید و بعد خوب میکس کنید یعنی سس نباید طوری بشه که مثل نفت روش ذرات معلقه همه چیز باید خوبه خوب میکس شده باشه.

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

حالا مرغ رو خوب بشورید و خشک کنید حتی اگر میتونید با دستمال آب اضافیش رو بگیرید تا کامل خشک بشه.

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

مواد درست شده رو روی مرغ بریزید و بعد اون رو داخل کیسه دربسته قرار بدید و با گوشتکوب خیلی بکوبید (البته اگر میخواید مرغ رو سالم بپزید با دست نایلون رو ورز بدید تا کامل مواد به خورد گوشت برن)بعد کیسه رو داخل یه ظرف چفت بذارید و از حداقل ۴ساعت تا ۲۴ساعت بذاریدش داخل یخچال تا مزه دار بشه.

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

اینم بگم که به هیچ وجه داخل ظرف فلزی مرغ رو نذارید چون اسید با ظرف واکنش میده و مواد سمی وارد گوشت میشن.بعد از گذشت زمان مرغ رو خارج کنید و بذارید توی ابکش چند دقیقه بمونه.

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

بعد لای فویل قرارش بدید و توی فری که از قبل با دمای ۴۰۰درجه فارنهایت داغ شده یه ۱ساعتی بپزید البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه.

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

اگرم میخواید همین طوری بپزیدش یه کم فلفل دلمه ای و هویج و پیاز و کرفس و … رو توی کمی روغن سرخ کنید و بهش رب و زعفران و …اضافه کنید و مرغ رو با کمی اب بهش اضافه کنید و صبر کنید ۱ونیم تا ۲ساعت بپزه!

.

photo تمام نکات مهم برای مزه دار کردن مرغ قبل از پختن آن

نکته:

مواد گفته شده برای مرینیت کردن نیم کیلو مرغ هست!
توی همه مراحل میتونید سرکه یا ابلیمو رو با هم جایگزین کنید.
ادویه هایی که دوست ندارید رو حذف کنید و به جاش اونی که دوست دارید رو بیشتر بریزید یا با چیز دیگه جا به جا کنید.
مرغ حتما باید داخل یخچال استراحت کنه.
اگر میخواید از آب مواد داخل مزغ استفاده کنید حتما قبلش بجوشونیدش.


جدیدترین مطالب

امروز سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

نظرات