پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه

آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه

خواندني ها | ۱۹ مرداد۱۳۹۵ | 151 بازدید | نظرات

 

photo آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه


مواد اولیه:

شیر پر چرب یک لیتر

شکر ۴۰۰ گرم

ثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالی

گلاب یک دوم پیمانه

خلال پسته به میزان لازم

خامه و زعفران به میزان لازم


طرز تهیه بستنی سنتی:

قبل از هر کاری ۱۰۰ گرم خامه را تو یک کیسه فریزر خالی می کنید و با دست خوب پهنش می کنید به قطر یک تا دو میل بیشتر نشه که موقع خوردن اذیت می کنه و بذارید تو فریزر تا ببنده اگر مایل هستید بیشتر خامه استفاده کنید .

شیر را میذاریم یک کم گرم بشه کم نه زیاد همین که از دمای یخچال بیرون بیاد کافیه.شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خوب به هم میزنیم اگر این کار را نکنین وقتی ثعلب را تو شیر ریختیم گلوله گلوله میشه و کار میده دستمون حالا بیا و مخلوطش کن کلی دردسر داره.

وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدن مثل زمانی که میخوایم کیک درست کنیم آرد را به تدریج میریزیم اینجا هم همین کار را

می کنیم به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم بعد دوباره شکر و هم زدن .

این مایه باید خوب زده بشه طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنید همینطور که تو عکس می بینید شیر کشدار شده  وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزه و کش میاد البته هنوز خیلی رقیقه و کار داره تا بستنی بشه 

.

photo آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه

تو این مرحله گلاب و زعفران را بهش اضافه می کنیم زعفران به کرم خودتون بستگی داره که چقدر بخواین زرد بشه فقط حواستون باشه که بعد از بستن بستنی رنگش روشنتر میشه بنابراین از اون رنگی که مد نظرتون هست یک کم بیشتر بایدبهش زعفرون بزنید .

این عکس رو گرفتم که تقریبا متوجه بشید قدیم به چه صورت بستنی را درست میکردن 

.

photo آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه

خب مایه ما به مرحله ای رسیده که باید بهش سرما بدیم کسانی که بستنی ساز دارن این مایه را بریزن تو مخزن بستنی سازشون درش را ببندن اگر یخ لازم داره بریزن دورش اگر نه که هیچ و روشنش کنند به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بعد درش بیارن بهش خلال پسته و خامه خرد شده اضافه کنند و بذارن تو یخچال بعد از ۷ تا ۸ ساعت بستنی آماده خوردنه .دوستانی که بستنی ساز ندارن مایه را تو همین ظرفی که هست بذارن تو جا یخی یا فریزر و هر ۵ دقیقه یک بار درش بیارن و با همزن دستی مخلوطش کنند تا یخ نزنه تمام لایه ای را که اطراف ظرفتون بسته را کاملا مخلوط کنید کمی طول میکشه ولی میارزه خسته نشید بعدش که میخورینش بازم هوس می کنید درستش کنین .وقتی بست و به این حالت که تو عکس می بینید رسید  کافیه چون دیگه یخ نمیزنه .

.

photo آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه

بهش خلال پسته هر چقدر که دوست دارین اضافه کنید خامه ای را که تو فریزر گذاشتین در بیارین و بریزین روی بستنی و با قاشق خردش کنید و مخلوطش کنید .

.

photo آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه

.

photo آموزش تصویری و کامل درست کردن بستنی سنتی در خانه

بذارید ۷ تا ۸ ساعت تو فریزر بمونه و بعدش نوش جان کنید .

.


جدیدترین مطالب

امروز شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

نظرات