پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

خواندني ها | ۳ آذر۱۳۹۵ | 75 بازدید | نظرات

در این مطلب طرز تهیه کیک مرغ پنیری را به شما آموزش می دهیم. این یک غذای متفاوت است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را درست کنید.

مواد لازم:

  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • خامه ۳ چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
  • کره (خرد شده) ۱ پیمانه
  • مرغ (سینه (یا کالباس))  دو قطعه
  • پیازچه ۱ سوم پیمانه
  • پنیر چدار ۱ پیمانه

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای ۲۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.

نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

مرغ (یا ژامبون مرغ) را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید.

حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

حال کیک را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بپزید.

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

photo آموزش تصویری درست کردن کیک مرغ پنیری

نکات:

۱) در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.

۲) ممکن است کیک شما تا ۲ یا ۳ بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.

۳) در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.

۴) این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.


جدیدترین مطالب

امروز شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

نظرات