پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

خواندني ها | ۷ آذر۱۳۹۵ | 38 بازدید | نظرات

بعضی غذاها همیشگی هستن چون هم درست کردنشون خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه هستن. مثل این دستور سیب زمینی با پنیر که شباهت زیادی به سیب زمینی تنوری داره.

هر دوی این غذاها خیلی خوشمزه هستن و داخل سسی که با آرد و کره درست شده پخته میشن. بیایید با هم این غذای عالی رو درست کنیم.

مواد لازم:

  •     ۴ عدد سیب زمینی بزرگ
  •     ۱ عدد پیاز شیرین بزرگ
  •     ۲ فنجان شیر
  •     ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  •     ۳ عدد پیاز سبز

photo آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

طرز تهیه
۱٫ فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.
۲٫ در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.

photo آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

۳٫ داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.

photo آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

photo آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

۴٫ یک عدد قابلمه یا تاوه روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره و آرد را داخل آن بریزید. آرد و کره را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

photo آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

۵٫ شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۶٫ نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.

photo آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

۷٫ وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.

photo آموزش تصویری درست کردن سیب زمینی با پنیر

۸٫ روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شود. دوباره فویل را برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. در آخر روی آن را با پیاز سبز تازه تزئین کنید.


جدیدترین مطالب

امروز شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

نظرات