پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > کارهای اشتباهی که موقع پختن مرغ انجام میدهیم

کارهای اشتباهی که موقع پختن مرغ انجام میدهیم

خواندني ها | ۲۲ مرداد۱۳۹۷ | 458 بازدید | نظرات

معمولا خانم ها تصور میکنند پختن مرغ کار خیلی راحتیه وفقط کافیه مرغ رو با ادویه جات و پیاز و آب توی قابلمه بذاریم تا بپزه. اما درست کردن مرغ اینقدرها هم که فکر می کنید راحت و ساده نیست بلکه فنون خاص خودش رو داره و یکسری اشتباهات در پخت مرغ وجود دارد که خیلی ها مرتکب می شوند.

اشتباهاتی در اصول پختن مرغ
هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ رو هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

سرخ نکردن پوست مرغ
می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

photo کارهای اشتباهی که موقع پختن مرغ انجام میدهیم
دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ
دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

بلافاصله خوردن مرغ آماده
همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

در آب نمک نخواباندن گوشت مرغ
همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

پختن مرغ از طرف غلط
برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

منبع از سایت بدونیم


مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۸

نظرات