پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > چگونه سویا را خوشمزه و دلچسب کنیم تا مزه گوشت بگیرد

چگونه سویا را خوشمزه و دلچسب کنیم تا مزه گوشت بگیرد

خواندني ها | ۲۳ اردیبهشت۱۳۹۵ | 1984 بازدید | نظرات

photo چگونه سویا را خوشمزه و دلچسب کنیم تا مزه گوشت بگیرد

اکثر ما به دلیل بوی بد سویا تمایلی به خوردن آن نداریم در حالیکه اگر به جای مصرف گوشت از سویا استفاده  کنیم نه تنها از نظر اقتصادی به صرفه تر است بلکه به خیلی از بیماریهای قلبی و فشار خون مبتلا نمی شویم. برای خوشمزه کردن سویا ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس کنید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .در این مرحله ۲ قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.


مطالب پربازدید

امروز شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۹

نظرات