پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > پختن ماهی قزل آلا با جعفری و بادام

پختن ماهی قزل آلا با جعفری و بادام

خواندني ها | ۱۴ اردیبهشت۱۳۹۶ | 1684 بازدید | نظرات

قزل آلا با بادام و جعفری از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
بادام بو داده سسی متفاوت و خوش عطر برای روی ماهی است. برای داشتن شامی سبک تر، ماهی ها را به همراه سبزیجات و برش های لیمو میل کنید.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     ماهی قزل آلا  ۴ تکه
  •     بادام  ۸۵ گرم
  •     برگ جعفری تازه  ۱ پیمانه
  •    لیمو ۲ عدد
photo پختن ماهی قزل آلا با جعفری و بادام
طرز تهیه:
۱-در ماهیتابه ای نچسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید.
۲-به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. با احتیاط ۲ عدد از فیله ها را در ماهیتابه بگذارید(پوست آن ها رو به بالا باشد).
۳-درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و فیله ها را برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، بپزید. با احتیاط آن ها را برگردانید و آن ها را برای حدود ۲ دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.
۴-آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، ماهیتابه را تمیز کرده و فیله های باقیمانده را بپزید.
۵-بعد از پخت ماهی ها، ماهیتابه را تمیز کنید، ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به همراه بادام ها در آن بریزید و آن ها را برای حدود ۱ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
۶-ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و فورا جعفری خرد شده و رنده پوست لیمو ها را به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
۷-آب لیمو ها را اضافه کرده و مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید. وقتی سس شروع به قل زدن کرد، آن را از روی حرارت برداشته، روی ماهی ها ریخته و سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی قزل آلا با بادام و جعفری:

۱- از ۴ عدد فیله ماهی قزل آلا استفاده کنید.

۲- از بادام بدون پوست استفاده کنید، آن ها را خرد کنید.
۳- برگ های جعفری را درشت خرد کنید.
۴- پوست لیمو ها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.

مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹

نظرات