پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن بیسکوئیت با بادام زمینی

روش درست کردن بیسکوئیت با بادام زمینی

خواندني ها | ۱۴ فروردین۱۳۹۶ | 181 بازدید | نظرات

اگر در آجیل تان بادام زمینی هم داشتید، آنها را جدا کنید و در تهیه این بیسکویت خوشمزه استفاده شان کنید.

مواد مورد نیاز:
  • آرد (الک شده): ۲۰۰ گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودر کاستارد: ۲ ق س
  • بیکینگ پودر: یک هشتم ق چ
مواد مورد نیاز رویه:
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۵۰ میلی لیتر
  • بادام زمینی: ۱۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • شربت طلایی: ۱ ق س
photo روش درست کردن بیسکوئیت با بادام زمینی
روش پخت:
۱- داخل کاسه ای کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
۲- آرد، پودر کاستارد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید، سپس به مخلوط کره و زرده تخم مرغ افزوده و به وسیله انگشت مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
۳- با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف باز کرده و کف قالب مربعی شکل به ابعاد ۲۲ سانتی متری پهن کنید. بعد با استفاده از چنگالی سوراخ هایی روی آن ایجاد کنید.
۴- قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
۵- قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
۶- برای تهیه رویه بیسکویت؛ شکر قهوه ای، شربت طلایی، کره و خامه را داخل کاسه ای مخلوط کرده و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت بکذارید تا بجوشد. بعد بادام زمینی را به آن افزوده و از روی حرارت بردارید.

۷- مواد رویه را روی بیسکویت بریزید و مجدد در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

برای تهیه شربت طلایی:
۱٫ ۱۰۰ گرم شکر را داخل قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس ۲ قاش سوپخوری آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب شده و کاراملی رنگ شود. بعد به تدریج ۳ پیمانه آب جوش به آن افزوده و بگذارید تا یکنواخت شود. سپس ۴۰۰ گرم شکر را به آن افزوده و آن قدر هم بزنید تا شکر و آب حل و شربت غلیظ شود.
۲٫ ۱ عدد لیموترش را به چهار قسمت تقسیم کنید و دو قسمت آن را درون قابلمه حاوی مواد بیندازید. بعد بهمدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا جابیفتد. سپس لیمو را درآورده، آن را از صافی رد کنید و درون ششه ای بریزید. این شربت در جای خنک قابل نگهداری می باشد (این شربت در کشورهای اروپایی و آمریکایی به صورت صنعتی تولید می شود.) به عبارتی دیگر شربت طلایی، یک مایه غلیظ است که از شکر درست می شود. این مایه رنگ کهربایی دارد و جایگزین مناسبی برای عسل است.

همچنین بخوانید:

امروز شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶

نظرات