پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

خواندني ها | ۲۸ آبان۱۳۹۶ | 58 بازدید | نظرات

مواد لازم:

  • بادمجان: ۴ عدد، معادل یک کیلوگرم (ترجیحا تازه و قلمی)
  • کشک: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • گردو: نصف پیمانه خرد شده (ریز باشه در حدی که هنوز زیر دندون بیاد)
  • نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
  • سیر: چند حبه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه


اول از همه بادمجون‌ها رو پوست می‌کنیم و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم. ورقه‌هایی که نه خیلی نازک باشه و نه خیلی ضخیم. روی بادمجون‌ها نمک می‌پاشیم و می‌ذاریم به مدت یک ساعت تو آبکش بمونن تا تلخی‌شون بره، بعد با آب سرد می‌شوریمشون. دوباره می‌ذاریمشون توی آبکش تا آب اضافه‌شون بره و اگر لازم بود با دستمال خشک‎شون می‌کنیم. خب؛ دیگه معطلش نمی‌کنیم و توی یه تابه کمی روغن می‌ریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجون‌ها رو سرخ می‌کنیم. اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه


سرخ‎کردنشون که تموم شد، با گوشت‌کوب بادمجون‌ها رو له می‌کنیم. فقط یادتون باشه اینکار رو با گوشت‌‎کوب برقی و سایر دستگاهای مخلوط کن انجام ندین چون بادمجون زیادی خمیری می‌شه و بافتش رو از دست می‌ده.

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه


خب حالا پیازهایی رو که به صورت درشت رنده کردیم با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دیم تا طلایی بشن و بعد بادمجون‌های له‎شده رو بهش اضافه می‌کنیم. در این مرحله می‌تونین گردو رو هم اضافه کنید و البته اگر دوست دارین یه مقدارشو برای تزیین نگه دارید.

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه


حالا نوبت به اضافه‎کردن اصل ماجرا یعنی کشک می‌رسه. کشکی که البته از قبل با کمی آب رقیقش کردیم و گذاشتیم چند دقیقه‌ای بجوشه. بعد از اضافه‎کردن کشک، مایۀ کشک بادمجون رو یه خرده دیگه روی حرارت هم می‌زنیم تا خوب جا بیفته. حالا یه مقدار نعناع داغ و سیر داغ رو به کشک بادمجون اضافه می‌کنیم و یه مقدارش رو هم نگه می‌داریم برای تزیین روی غذا.

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه


فقط حواستون باشه سیر و نعناع خیلی خیلی زود می‌سوزه و مزه‌شون تلخ می‌شه. برای داغ‎کردن نعنا فقط کافیه روغن رو توی یه تابۀ کوچیک گرم کنید و بعد از اینکه از روی حرارت برش داشتید؛ نعناع خشک رو اضافه کنید و به سرعت هم بزنید.

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه


خب حالا کشک بادمجون رو در ظرف مناسب بریزید و با کشک و پیاز و نعنا و سیر و گردو (بعضی‌ها از گوشت چرخ‌کردۀ سرخ‌شده هم استفاده می‌کنن) روش رو تزیین کنید و با نون تازه نوش جان کنید. اگر سبزی خوردنِ تازه و ترشی لیته و دوغ هم دور و برتون بود که دیگه واقعا خوش به حالتون شده. جای همه دوستان رو خالی کنید. نوش جان.

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

 

photo همه چیز برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه

همچنین بخوانید:

امروز جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶

نظرات