پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > طرز پخت خورش اناربیج

طرز پخت خورش اناربیج

خواندني ها | ۳ آذر۱۳۹۸ | 124 بازدید | نظرات

خورش انار بیج جزو غذای محلی – گیلانی میباشد. در گیلان از سبزی محلی بنام واران بو با جعفری استفاده میکنند زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .

خورش انار بیج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

photo طرز پخت خورش اناربیج

مواد لازم خورش اناربیج

۳۵۰ گرم:مغز گردو

یک کیلو:سبزی

نیم کیلو:گوشت چرخ کرده

۱ عدد:پیاز متوسط

به مقدار لازم: رب انار ترش یا آب انار ترش

به مقدار لازم: نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه خورش انار بیج

سبزی ها را پاک کنید و بشوئید. بعد از اینکه آبشان رفت ، خیلی ریز خرد کنید.سپس در روغن تفت دهید.

پیاز را رنده کنید و به همراه نمک ، فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

از مواد گوشت ، کوفته های کوچکی درست کنید و کنار بگذارید.

مغز گردو را بسابید تا نرم شود سپس گردو را با ۴ لیوان آب و کمی زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا بپزد و به روغن بیفتد.پس از پخت گردو ، سبزی را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.

سپس کوفته ها را داخل خورشت در حال جوش بریزید و حرارت را زیاد کنید تا کوفته ها باز نشوند و خورش جا بیفتد.

در آخر پخت خورش ،رب انار یا آب انار ترش را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کوفته ها پخته شوند و مثل خورش فسنجان قوام داشته باشند.


مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸

نظرات