طرز تهیه ۳ غذای تابستانی با میگو
سلامت | ۱۳ مرداد۱۳۹۸ | 365 بازدید | نظرات
میگو پلو
– برنج ۶۰۰ گرم (۴ پیمانه)
– کره یا روغن ۱۵۰ گرم
– سیر له کرده ۴ حبه
– سبزی خرد کرده ۵۰۰ گرم
– (گشنیز و اندکی شنبلیله)
– میگوی پاک کرده ۵۰۰ گرم
– گردوی خرد کرده ۱۲۰ گرم
– کشمش پلوئی ۱ پیمانه
– پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
– ادویه کاری ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه این غذای دریایی تابستانی
۱. برنج را با آب و نمک بخیسانید و در آب جوش بریزید تا دانههای برنج نرم شود و بعد آن را در صافی بریزید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
۲. حالا سیر و سبزی را بیفزائید و تفت دهید. سپس نیمی از میگوها، گردو، کشمش، پیاز داغ و ادویه کاری را نیز درون همان تابه بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید.
۳. اینک در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج آبکشیده و مخلوط میگو را لابهلای هم در قابلمه بریزید. اکنون قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه، میگوپلو را دم کنید.
۴. سپس اندکی روغن یا کره روی میگوپلو بدهید و آن را مطابق شکل بیارائید.
میگو سوخاری نارگیلی
مواد لازم:
– میگو: ۴۰۰ گرم
– پودر نارگیل: ۱ پیمانه
– آرد همه منظوره: یک دوم پیمانه
– تخم مرغ: ۲ عدد
– آرد سوخاری یا نان خرد شده: ۱ پیمانه
– نمک و فلفل: به میزان لازم
– روغن سرخ کردنی: ۲ پیمانه
طرز تهیه این غذای دریایی تابستانی
۱. پس از شستن، روده میگوها را از پشت آن خارج کرده و اجازه دهید آب اضافی آن برچیده شود. در صورت تمایل دم میگو را جدا نکنید.
۲. روغن سرخ کردنی را در قابلمه کوچکی با حرارت ملایم داغ کنید.
۳. در ظرف نسبتا گودی آرد سوخاری و پودر نارگیل را با مقدار کمی نمک و فلفل با یکدیگر ترکیب کنید.
۴. در ظرف دیگری تخم مرغها را بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
۵. میگوها را با نمک و فلفل طعمدار کنید.
۶. سپس در آرد همه منظوره بغلتانید.
۷. در این مرحله میگوها را درون مخلوط تخم مرغ زده شده بزنید و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پودر نارگیل بغلتانید و بلافاصله در روغنی که از قبل کاملا داغ شده است سرخ کنید.
تمپورای میگو
مواد لازم:
– نمک (جهت تهیهی خمیر تمپورا): یک چهارم قاشق چایخوری
– زردهی تخم مرغ (جهت تهیهی خمیر تمپورا): ۱ عدد
– بکینگ پودر (جهت تهیهی خمیر تمپورا): یک دوم قاشق چایخوری
– آرد سفید (جهت تهیهی خمیر تمپورا): ۱۰۰ گرم
– میگو درشت: ۱۰ عدد
– پودر نشاستهی ذرت: ۳-۴ قاشق غذاخوری
– آب سرد (جهت تهیهی خمیر تمپورا): ۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه این غذای دریایی تابستانی
برای تهیهی خمیر، بکینگ پودر و نمک و آرد را مخلوط و سپس الک کنید و داخل کاسه بریزید.
زرده را با همزن بزنید و سپس آب یخ و دو قطعه یخ به آن اضافه کنید.
اکنون مایهی تخم مرغ را با آرد کم کم مخلوط کنید. این مایه نباید کاملا همزده و یا یکدست شود. مانند مایه کیک اسفنجی باید حبابهای اکسیژن درون آن باقی بماند و گلوتن یا حالت چسبناک خمیر تشکیل نشود.
در انجام این مراحل باید کمی تعجیل کرد. میگوها باید کاملا خشک باشند. اکنون نشاستهی ذرت را با الک روی میگوها بپاشید.
میگوها را چند مرتبه داخل خمیر آغشته کنید و اگر لازم بود مجددا نشاسته بپاشید و مجددا داخل خمیر فرو کنید. یعنی دو یا سه بار میگو را پوشش دهید.
روغن را داخل ظرفی پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود.
برای اینکه مطمئن شوید که روغن به درجه مناسب حدودا ۱۷۰ درجه رسیده است و میتوانید میگوها را خوب سرخ کنید یک یا دو سیخ چوبی را داخل روغن فرو کنید. اگر دورتادور آن حباب به وجود آمد یعنی روغن آماده است.
حالا به مدت دو تا سه دقیقه میگوها را داخل روغن غوطه ور کنید. مقدار میگوهای داخل روغن نباید زیاد باشد چون دمای روغن پایین می آید و نتیجهی مطلوبی حاصل نخواهد شد.
نظرات