پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > طرز تهیه کیک نارنگی

طرز تهیه کیک نارنگی

خواندني ها | ۱۸ آذر۱۳۹۸ | 194 بازدید | نظرات

photo طرز تهیه کیک نارنگی
نارنگی را همراه با پوست پوره می‌کنید. بخش سفید پوست نارنگی بسیار نازک است بنابراین پوره آن تلخ نخواهد شد؛ در عوض طعم عالی و رنگی زیبا به کیک شما خواهد افزود. فقط اگر از نارنگی هسته‌دار استفاده می‌کنید حتما حواستان باشد که قبل از ریختن در مخلوط کن، هسته‌های آن را جدا کنید.
مواد لازم برای کیک نارنگی:
تخم‌مرغ: ۲ عدد
نارنگی: ۲ عدد
روغن گیاهی: ۱.۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید. یک قالب کیک تو خالی را چرب کرده و آرد پاشی نمایید.
۲. نارنگی را دو نیم کرده و هسته‌های آن را خارج کرده به همراه تخم‌مرغ، روغن و شکر داخل مخلوط کن بریزید. میکس کنید.
۳. داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط، ارد و بیکینگ‌پودر را بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط نارنگی را داخل آرد ریخته و خوب مخلوط کنید.
۴. خمیر را داخل قالب از پیش آماده شده بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که برشته شود، بپزید.
۵. این کیک را به مدت ۳ روز در دمای اتاق و نهایتا ۱ هفته در یخچال نگهداری کرد.


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸

نظرات