پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني هاtitle_li=سلامت > طرز تهیه پای انگور

طرز تهیه پای انگور

خواندني ها,سلامت | ۱۱ مرداد۱۳۹۸ | 75 بازدید | نظرات

انگور ارزش درمانی دارد و از گذشته در درمان آسم استفاده می‌شده است. این میوه منبع بی‌نظیری از ریزمغذی‌هایی چون مس، آهن و منگنز است و وجود تمامی این ریزمغذی‌ها برای تشکیل و استحکام استخوان مهم هستند. درمان میگرن یکی دیگر از خواص انگور است. این میوه از حرارت بدن می‌کاهد و سوء‌ِهاضمه و سوزش معده را درمان می‌کند و بسیاری خواص عجیب دیگر. در زیر طرز تهیه این میوه تابستانی عالی را آموزش می دهیم:

طرز تهیه پای انگور

photo طرز تهیه پای انگور

مواد لازم:
بیکنیگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شکر نرم و دانه ریز: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شیر یا ماست: یک دوم پیمانه
روغن مایع: یک دوم پیمانه
انگور بدون هسته: به میزان لازم
اسپری روغن

طرز تهیه:

از پانزده دقیقه قبل، فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. با استفاده از اسپری روغن کف قالب را به شکل کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر چرب کنید. آرد و بیکنیگ‌پودر را با یک دیگر مخلوط نمایید و آن‌ها را دو بار الک کنید. در یک ظرف، تخم‌مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید. این کار را تا زمانی که ماده شما کرم رنگ شود انجام دهید. وانیل را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. شیر یا ماست را با روغن مایع به مواد بالا اضافه کنید و همزن برقی را روی دور تند قرار دهید. مواد را تا زمانی که کاملا با یکدیگر مخلوط شوند هم بزنید. به مخلوط بالا انگور را نیز اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آرد را نیز بیفزایید و به صورت دورانی هم بزنید. خمیر مایه پای انگور شما آماده شده است، حال آن را در قالب بریزید و برای ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید. بعد از طی این مدت، قالب را بیرون بیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه بیرون بماند. بعد از ۱۵ دقیقه پای را روی توری سیمی بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر بماند و کاملا خنک شود. قالب کمربندی را از آن جدا کنید.پای انگور شما آماده است.


مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸

نظرات