پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > طرز تهیه نان خرمایی به سبک کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی به سبک کرمانشاهی

خواندني ها | ۱۰ دی۱۳۹۷ | 725 بازدید | نظرات

کره را بر روی حرارت آب کنید و با ماست ، بیکینگ پودر و زعفران مخلوط کنید.آرد را هم با وانیل مخلوط کنید و ۲ بار الک کنید. سپس کم کم به مخلوط ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید .خمیر را خوب ورز دهید و بعد از آماده شدن در یک ظرف در بسته قرار دهید و خارج از یخچال ، جایی که نه سرد باشد و نه گرم به مدت ۵ ساعت استراحت دهید.

در این فاصله خرماهای بدون هسته را یا چرخ کنید و یا بکوبید تا له شوند.سپس با پودر پسته ، بادام و گردو مخلوط کنید.

وقتی خمیر آماده شد و به اصطلاح ور آمد به اندازه یک گردو از آن بردارید و داخل آن را باز کنید و از مخلوط خرما با پودر پسته و گردو پر کنید .و روی آنها کنجد بریزید.

خمیر های پر شده را در داخل سینی فر بچینید و با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید .

شیرینی های آماده شده را بعد از پخت از فر بیرون بیاوردید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید.

مواد لازم برای درست کردن نان خرمایی
خرمای بدون هسته نیم کیلو
آرد سفید نیم کیلو
ماست ۲۵۰ گرم
کره ی گیاهی ۲۵۰ گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام ۲قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
زعفران آب شده ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری

photo طرز تهیه نان خرمایی به سبک کرمانشاهی

نکات تکمیلی در مورد نان خرمایی
نان خرمایی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲ ساعت
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵ دقیقه میباشد .
نان خرمایی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

نظرات