پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > طرز تهیه شیرینی مارمالادی ساده

طرز تهیه شیرینی مارمالادی ساده

خواندني ها | ۴ آذر۱۳۹۸ | 107 بازدید | نظرات

photo طرز تهیه شیرینی مارمالادی ساده
شیرینی مارمالادی
مواد لازم:
آرد: ۲۲۰ گرم
آرد برنج: ۱ و ۱/۲ قاشق سوپ‌خوری
پودر شکر: ۴۰ گرم
بادام (آسیاب شده): ۲ قاشق سوپ‌خوری
کره (خردشده): ۱۸۰ گرم
اسانس بادام: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
مارمالاد: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.
۲. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله ۴ سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت‌ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آن‌ها را با مارمالاد رنگی پرکنید.


مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸

نظرات