پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني هاtitle_li=سلامت > طرز تهیه سوپ ضد کرونا

طرز تهیه سوپ ضد کرونا

خواندني ها,سلامت | ۱۲ آبان۱۳۹۹ | 309 بازدید | نظرات

photo طرز تهیه سوپ ضد کرونا
سوپ عدس یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی ایرانی است که بیشتر در زمستان طبخ می شود. خیلی افراد این سوپ را با عدسی اشتباه می گیرند البته این سوپ تقریبا هیچ شباهتی با آش عدسی ندارد و با مواد مثل قارچ و جو پرک طبخ می شود.
سوپ عدس یکی از غذا‌هایی است که به ویژه با توجه به بیماری همه گیر کرونا و شروع فصل زمستان باید بر خوردن آن بسیار رغبت شود؛ زیرا این غذا، معدنی از زینک است که بدن برای تقویت ایمنی خود به آن نیاز دارد. می‌تواند عفونت‌ها و درد‌های مزمن را هم درمان کند همچنین مداومت روزانه بر خوردن سوپ عدس به مدت ۸ هفته، کلسترول و تری گلیسیرید را از بین می‌برد، به ویژه برای کسانی که به رژیم غذایی کم کربوهیدرات و نمک پایبند هستند.
مواد مورد نیاز سوپ عدس:
عدس ۱ لیوان
قارچ ۳۰۰ گرم
جو پرک ۱ لیوان
پیاز متوسط ۱ عدد
عصاره گوشت ۲ عدد
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت
ابتدا عدس را در کاسه ای می ریزیم و تا روی آن آب می ریزیم و آب را بیرون می ریزیم این کار را ۲ الی ۳ بار انجام می دهیم تا عدسی کاملا تمیز شود و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و ۲لیوان آب روی آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و می گذاریم تا با حرارت کم داغ شود و آن وقت پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و کمی زردچوبه روی پیاز می ریزیم
و تفت می دهیم و جو پرک را اضافه می کنیم به همراه ۳ لیوان آب و زیر حرارت را زیاد می کنیم تا سریع به جوش بیاید و جو پرک در مدت زمان ۱۵ دقیقه پخته شود. تا پخته شدن جو پرک،قارچ ها را تمیز می کنیم و روی تخته ورقه ورقه برش می دهیم
و در تابه ای روغن می ریزیم و قارچ را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب قارچ ها کاملا تبخیر شود و شعله را خاموش می کنیم. زمانی که جو پرک پخته شد،تابه را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود سپس در غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا جو پرک کاملا بشکل پوره در بیاید.
(جو پرک باعث لعابدار شدن سوپ می شود) بعد جو پرک پوره شده را در قابلمه ای می ریزیم و عدسی پخته شده را همراه با آبش اضافه می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند و سپس عصاره های گوشت را پودر می کنیم و به سوپ می افزاییم
(عصاره گوشت خود دارای ادویه و نمک است) و اگر مواد کمی غلیظ بود مقداری آب جوش می ریزیم تا رقیق شود.طعم سوپ را می چشیم اگر نمک و فلفل آن کم بود اضافه می کنیم و پس از حدودا ۱۵ دقیقه قارچ تفت داده را می افزاییم
و مواد را مخلوط می کنیم و زیر حرارت را همچنان کم نگه می داریم تا سوپ به مدت ۱۵ دقیقه دیگر خوب جابیفتد . در آخر سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر می کشیم و با جعفری خرد شده تزئین می کنیم


مطالب پربازدید

امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹

نظرات