پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

خواندني ها | ۱ مهر۱۳۹۸ | 187 بازدید | نظرات

photo طرز تهیه سالاد سزار با مرغ
زمان لازم: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد لازم:
– چهار پیمانه نان‌ را به‌صورت مکعب‌های کوچک تکه‌تکه کنید. نانی که استفاده می‌کنید بهتر است نان کامل و کمی کهنه باشد.
– دو پیمانه روغن‌ زیتون خالص بودار
– یک‌دوم پیمانه ماست یونانی بدون‌ چربی
– یک پیمانه پنیر پارمزان رنده‌شده
– یک پره‌ی کوچک سیر
– دو فیله‌‌ی ماهی‌ کولی
– آب یک‌عدد لیمو ترش
– یک قاشق‌چای‌خوری سس خردل
– نیم‌کیلو سینه‌‌ی مرغ بدون پوست و بدون استخوان
– نمک
– دو عدد کاهوی خردشده
– فلفل آسیاب‌شده
طرز تهیه این فینگر فود
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مکعب‌های نان را به یک قاشق ‌غذاخوری روغن‌ زیتون آغشته کنید. بعد آنها را روی سینی فر پخش کنید و داخل فر بگذارید. اجازه دهید نان‌ها کاملا خشک شوند. می‌توانید از تابه هم استفاده کنید و نان را کف تابه داغ بچینید تا برشته شود.
برای خوشمزه‌تر شدن مکعب‌های نان می‌توانید کمی سیر رنده ‌شده هم روی آنها بریزید.
وقتی یک طرف نان‌ها خشک شد، از فر بیرون بیاورید و زیرورو کنید. آماده‌کردن نان تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.
طرز تهیه سس سالاد سزار:
ماست یونانی، دو قاشق‌ غذاخوری پنیر پارمزان، سیر، فیله‌ی ماهی، آب‌لیمو، خردل و دو قاشق‌ غذاخوری آب را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید.
تهیه مرغ:
سینه‌های مرغ را بین دو تکه پلاستیک بگذارید و کمی بکوبید. آن‌قدر بکوبید که قطر مرغ به تقریبا یک ‌و نیم سانتی‌متر برسد.
سینی فر را با یک قاشق روغن‌ زیتون چرب کنید. مرغ‌ها را روی سینی بگذارید و نمک و فلفل بزنید. یک قاشق‌ غذاخوری از سس را به مرغ‌ها بمالید، روی آنها پنیر پارمزان بریزید. سینی را در فر بگذارید تا طلایی شود. این کار تقریبا ۵ دقیقه طول می‌کشد.
کاهوها، مکعب‌های نان، باقی‌مانده‌ی سس و سه‌چهارم پیمانه پارمزان را در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید. مرغ‌ها را به صورت نوارهای باریک ببرید.
سالاد را در کاسه‌های کوچک‌تر بریزید، مرغ‌ها را روی سالاد بچینید و روی آن فلفل بریزید و بعد نوش جان کنید


مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸

نظرات