پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > طرز تهیه دم نوش زنجبیل با عسل و لیمو

طرز تهیه دم نوش زنجبیل با عسل و لیمو

خواندني ها | ۱۹ فروردین۱۳۹۵ | 692 بازدید | نظرات

photo طرز تهیه دم نوش زنجبیل با عسل و لیمو

اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

آب
۴ لیوان

شکر قهوه ای
۳/۴ پیمانه

زنجبیل
۱/۴ پیمانه

چای کیسه ای
۳ عدد

لیمو
۲ عدد

عسل
۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۷ آذر ۱۳۹۹

نظرات