پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن کیک هویج در خانه

روش پختن کیک هویج در خانه

خواندني ها | ۱۴ دی۱۳۹۶ | 293 بازدید | نظرات

مواد لازم:
  •     روغن گیاهی  ۶ قاشق غذاخوری
  •     هویج ۱۵۰ گرم
  •     شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
  •     عسل ۴ قاشق چای خوری
  •     زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  •     زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  •     آرد ۳/۴ پیمانه
  •     پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     کشمش  ۱/۲ پیمانه
 photo روش پختن کیک هویج در خانه
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:
۱- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
۲- از هویج رنده شده استفاده کنید. اون‌ها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
۳- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
۵- به جای کشمش می‌تونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه:

  1.     یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلی‌لیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبه‌های بلند بذارید.
  2.     در کاسه‌ای، هویج رنده شده رو‌ با روغن، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ ترکیب کنید.
  3.     در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالب‌های آماده شده بریزید.
  4.     آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالب‌ها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
  5.     قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیک‌ها رو از قالب‌ها جدا کنید و بعد اون‌ها رو برگردونید.
  6.     می‌تونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.

مطالب پربازدید

امروز جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷

نظرات