پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن کیک بدون شکر

روش پختن کیک بدون شکر

خواندني ها | ۱۳ تیر۱۳۹۶ | 625 بازدید | نظرات

اگر نمی توانید از وسوسه‌ی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم :
  • تخم مرغ زده شده ۲ عدد
  • پوست رنده شده پرتقال ۱ عدد
  • کشمش ۱۰۰ گرم
  • شیر ۱۲۵ میلی لیتر
  • گیلاس شکری خرد شده ۷۵ گرم
  • خرمای خشک خرد شده ۷۵ گرم
  • برگه زردآلو خرد شده ۷۵ گرم
  • پودر ادویه مخلوط ۱ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • آرد معمولی ۳۵۰ گرم
  • کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده ۱۵۰ گرم
  • آب پرتقال ۶ قاشق غذاخوری
  • عسل ۳ قاشق غذاخوری
photo روش پختن کیک بدون شکر
طرز تهیه:
۱-قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
۲-آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
۳-کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
۴-زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
۵-عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
۶-کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
۷-قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷

نظرات