پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن نرگسی اسفناج

روش پختن نرگسی اسفناج

خواندني ها | ۲۷ بهمن۱۳۹۶ | 159 بازدید | نظرات

یکی از غذاهای سنتی و اصیلی که از اسفناج درست میشه و خیلی سریع، آسون و خوشمزه است نرگسی اسفناجه که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم، امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم و مزه محشرش لذت ببرین
مواد لازم :

  •     ۳۰۰ گرم اسفناج خام
  •     ۲ عدد پیاز کوچک یا ۱ عدد پیاز بزرگ
  •     ۲ حبه سیر
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
photo روش پختن نرگسی اسفناج

مراحل تهیه :

  1. ابتدا باید پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن سرخ کنیم. پیاز رو خیلی ریز خورد نکنین چون بهتره داخل نرگسی زیر دندون بیاد.
  2. تا پیاز داره سرخ میشه، اسفناج هایی که شستیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و درش رو میذاریم تا با حرارت خیلی ملایم بپزه.
  3. اسفناج خیلی زود میپزه و حجمش رو از دست میده و آماده میشه.
  4. وقتی پیاز سبک شد سیری که خورد کردیم رو هم اضافه کرده و باز تفتشون میدیم. کمی که تفتشون دادیم زرچوبه و فلفل هم بهشون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پیاز طلایی بشه.
  5. حالا اسفناج پخته رو هم به سیر و پیاز سرخ شده اضافه میکینم.
  6. وقتی موادو کمی با هم تفت دادیم تا اسفناج مزه بگیره بهش به اندازه کافی نمک هم میزنیم.
  7. در نهایت تخم مرغ هارو روی مواد میشکونیم و اجازه میدیم تا خودشون رو بگیرن. بهتره تخم مرغ کاملا سفت نشه و عسلی بمونه …
  8. حالا نرگسی خوشمزه ما حاضره و میتونیم با نون و ماست به عنوان چاشنی میلش کنیم

مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۳ تیر ۱۳۹۷

نظرات