پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن نان تابه ای با شیره انگور

روش پختن نان تابه ای با شیره انگور

خواندني ها | ۱۸ فروردین۱۳۹۶ | 246 بازدید | نظرات

مواد لازم:

شیره انگور ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد
نمک خیلی خیلی کم
آرد ۱ پیمانه

photo روش پختن نان تابه ای با شیره انگور

طرز تهیه:

تخم مرغ و شیره و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرد و کم کم آرد الک شده را اضافه می کنیم .بسته به نوع آرد شاید همه آرد مصرف نشود . تا جایی آرد را اضافه می کنیم که خمیر نه شل و روان باشد و نه سفت. ماهیتابه را داغ وکمی چرب کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و در ماهیتابه را میگذاریم و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار می دهیم تا زمانیکه روی خمیر حباب بزند . سپس با کفگیر خمیر را برگردانده تا روی آن هم بپزد. می توان با خلال دندان یا چنگال تست کرد که داخل نان پخته یا نه.

نکته:

۱٫ می توان نصف آرد و نصف آرد برنج اضافه کرد که خوشمزه تر می شود.

۲٫ می توان شیره خرما و یا شیر را جایگزین کرد. در صورت جایگزینی شیر دو یا سه قاشق شکر هم به مواد بالا اضافه می شود.

۳٫ می توان روی نان تابه ای وقتیکه داغ است کمی شیره ریخته تا جذب نان شده وخوشمزه تر شود.


همچنین بخوانید:

امروز شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶

نظرات