پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن مسما انار و بادنجان

روش پختن مسما انار و بادنجان

خواندني ها | ۱۲ فروردین۱۳۹۷ | 283 بازدید | نظرات

مواد مورد نیاز:
  • گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد
  • بادنجان: ۶ عدد
  • انار (دانه شده): ۱ پیمانه
  • غوره: یک دوم پیمانه
  • گردو (خردشده): به میزان لازم
  • زردآلو (خشک شده): ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
photo روش پختن مسما انار و بادنجان
روش پخت:
۱٫ مقداری روغن داخل قابلمه ای گرم کرده، بعد پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.
۲٫ سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.
۳٫ بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با مقداری آب روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.
۴٫ بادنجان را پوست کنده، سپس به صورت درسته تمام قسمت های آن را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.
۵٫ زردآلو را داخل ۱ پیمانه آب ولرم به مدت ۶۰ دقیقه خیس کرده، بعد درون دستگاه غذاساز پوره کنید.
۶٫ انار، غوره، گردو، زردآلو پوره شده و رب گوجه فرنگی را به گوش پخته شده، بیفزایید و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا خورش جا بیفتد.
۷٫ بادنجان سرخ شده را به خورش بیفزایید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بادنجان پخته و خورش کاملا جابیفتد.

مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

نظرات

  1. کوثر گفت:

    بسیار عالی، حتما میپزمش اما جای بادمجون کدو استفاده میکنم😊😊😊