پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > سلامت > روش پختن شیر پلوی تبریزی

روش پختن شیر پلوی تبریزی

سلامت | ۱۵ اسفند۱۳۹۶ | 306 بازدید | نظرات

شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم

  • گلاب ۱/۳ پیمانه
  • آب پیاز به مقدار لازم
  • آب ۲ پیمانه
  • خلال پسته ۱ پیمانه
  • پیاز داغ ۱ پیمانه
  • فیله مرغ ۵۰۰ گرم
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری
  • شیر ۴ پیمانه
  • کره ۲۰۰ گرم
  • برنج ۳.۵ پیمانه

photo روش پختن شیر پلوی تبریزی

طرز تهیه

۱٫ فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

۲٫ برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

۳٫ نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

۴٫ آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

۵٫ نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

۶٫ کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

۷٫ فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

۸٫ برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

نظرات