پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن شیرینی کشمشی خوشمزه

روش پختن شیرینی کشمشی خوشمزه

خواندني ها | ۳ مرداد۱۳۹۷ | 632 بازدید | نظرات

شیرینی کشمشی عطر و طعم خوبی داره و معمولا همه ما طعمش را دوست داریم.روش پختن این شیرینی خیلی ساده است.

مواد لازم

  • ۱۲۰ گرم آرد
  • ۱۰۰ گرم روغن جامد
  • ۱۰۰ گرم پودر قند
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۵ ق غ کشمش
  • ۱ ق چ بیکینگ پودر
  • ۴  /۱  ق چ وانیل

photo روش پختن شیرینی کشمشی خوشمزه
طرز تهیه:

۱. ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در ظرف مناسبی روغن و پودر قند را باهمزن خوب مخلوط‌ کنید. وانیل را هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

۲. در مرحله بعدی تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط‌کنید. سپس بیکینگ‌پودر را بریزید. در انتها آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

۳. حالاکشمش‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب آنهاکاملاً گرفته شود. سپس به مایه شیرینی اضافه کرده ، خوب باهم مخلوط‌کنید.حالا مواد را داخل قیف بدون ماسوله بریزید. کف قالب یا سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. حالا با قیف به‌اندازه یک ق س از مواد را روی کاغذ روغنی قرار دهید بعد از تمام شدن مواد سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

فوت‌وفن

–  چنانچه مایه شیرینی آماده شده خیلی شل بود کمی آرد و یک ق س روغن مایع به آن اضافه کنید.

–  اگر مواد خیلی سفت بود یک عدد سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید.

یه جور دیگه

از کره هم می‌توانیدبه‌جای روغن جامد استفاده کنیدکه در این صورت ۱۲۵ گرم کره لازم دارید.


مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸

نظرات