پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن شکرپلو به سبک شیرازی ها

روش پختن شکرپلو به سبک شیرازی ها

خواندني ها | ۱۱ آذر۱۳۹۷ | 513 بازدید | نظرات

مواد لازم برای شکر پلو شیرازی
برنج یک کیلو
شکر یک کیلو
روغن
زعفران
مغز پسته و بادام و خلال نارنگی

photo روش پختن شکرپلو به سبک شیرازی ها
طرز تهیه شکر پلو شیرازی
برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و یکی دو جوش می دهند. شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در می آورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده، به شیره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نیز به آن می افزایند. برنج را دم می کنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی (ترش باله) ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده، با هم مخلوط می کنند. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم دم می کنند. پس از دم کشیدن شکر پلو، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف می کنند. شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند.
نکات تکمیلی در مورد شکر پلو شیرازی
شکر پلو شیرازی جزو غذای محلی  میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
شکر پلو شیرازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .


مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹

نظرات