پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش پختن حلیم بوقلمون در خانه

روش پختن حلیم بوقلمون در خانه

خواندني ها | ۱۹ خرداد۱۳۹۷ | 126 بازدید | نظرات

مواد اولیه برای تهیه حلیم
گندم پوست کنده  ۴۰۰ گرم
گوشت فیله بوقلمون یا گوشت گردن گوسفند حدود ۴۰۰ گرم
آب    ۱ونیم لیتر
پیاز    ۱ عدد متوسط
نمک نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه به اندازه نوک قاشق چای خوری
روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم
شکر و دارچین به مقدار لازم برای تزیینات
کنجد و پودرنارگیل برای تزیین
طرز تهیه حلیم مخصوص افطاری مرحله به مرحله
طرز تهیه حلیم بوقلمون و نکات درست کردن آن
باید از قبل گندم های پوست کنده را بشوییم و در حدود ۸ ساعت آن را در آب خیس دهید چون گندم هر چقد بیشتر خیس بخورد زودتر پخته میشود. گندم های خیس خورده شده را با مقدار آب گفته شده برروی حرارت زیاد قرار میدهیم تا بجوشد و بعد از جوش آمدن  حرارت شعله را کم کم میکنیم تا حدود ۴ تا ۵ ساعت گندم در آب بپزد و تا کاملا باز شود . البته باید مدام در حین پخت گندم به آن سر بزنید، هر ۴ تا ۵ دقیقه و با قاشق آن را هم بزنید تا گندم ها ته نگیرند و اگر حس کردید آب آن کم شده یک لیوان دیگر به آن آب گرم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد .

photo روش پختن حلیم بوقلمون در خانه
در این فاصله که گندم ها بپزند فیله بوقلمون را به همراه نمک ،فلفل و زرد چوبه و پیاز و حدود ۱ لیتر آب در ظرفی دیگری میپزیم این فیله ها باید حسابی مغز پخت شوند.وقتی که کاملا پخت، آن را از آبش جدا میکنیم و آب فیله را صاف میکنیم چون به آبش در استفاده از بوقلمون  نیاز داریم و بعد از سرد شدن فیله ها آن را ریش ریش میکنیم. منتظر می مانیم تا گندم ها کاملا پخته شوند و به غلظت مناسب برسد و کاملا آب را به خود جذب کند بعد از اینکه حلیم پخت اجازه دهید سرد شود وبعد در حجم های کم آن را در داخل دستگاه مخلوط کن میریزیم  به اندازه ۱ تا ۲ دقیقه تا کاملا داخل میکسر له شود و بعد حلیم میکس شده را در یک صافی ریخته و با قاشق به صورت دورانی بر روی آن فشار می دهیم تا حلیم کاملا در ظرفی که زیر صافی گذاشتیم ریخته شود البته در حین کار میتوانید مقداری از آب گوشت بوقلمون را به حلیم اضافه کنید تا سفت نشود و راحت تر از صافی رد شود .تمام حلیم را با همین مراحل انجام میدهیم.

آشنایی با طرز تهیه حلیم بوقلمون و نکات تکمیلی آن
وقتی که تمام حلیم صاف شد با فیله بوقلمون ریش ریش شده مخلوط میکنیم و بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد و حلیم کش دار و غلیظ شود بعد از اینکه حلیم کاملا با گوشت مخلوط شد و قوام لازم را بدست آورد آن را از روی شعله بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و با کمی گوشت بوقلمون ریش شده که از قبل باید برای تزیین کنار بگذارید و دارچین و شکر ، کنجد و پودر نارگیل و کمی روغن حیوانی یا کره آب شده تزیینش میکنید. به همین راحتی حلیم خوشمزه ما آماده و تزیین شد..


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷

نظرات