پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

خواندني ها | ۲۱ مهر۱۳۹۷ | 1116 بازدید | نظرات

در این مطلب طرز تهیه یه مرغ لذیذ رو براتون میذاریم که از این به بعد میتونین داخل خیلی از سالاد های سرد و ساندویج ها با خیال راحت استفاده کنین و لذت ببرین.

photo روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

مواد لازم

  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

photo روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

طرز تهیه

۱. برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.

photo روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۲. حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.

photo روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۳. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه هایی که داشتین آغشته کنین.

photo روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۴. داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو داخل ماهیتابه بذارین.

photo روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۵. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده. کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین. نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.

photo روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۶. حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره …


مطالب پربازدید

نظرات