پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن یخ های طعم دار برای ماه رمضان

روش درست کردن یخ های طعم دار برای ماه رمضان

خواندني ها | ۷ خرداد۱۳۹۷ | 90 بازدید | نظرات

وقتی رمضان بیوفته تو ماه های گرم سال صد در صد بیشترین چیزی که وقتی روزه هستین ممکنه بهتون فشار بیاره تشنگیه، پس حتما پای ثابت افطار و سحری شما میشه انواع نوشیدنی های گرم و سرد. در این مطلب طرز تهیه یخ های طعم دار رو براتون میذارم که هم به خاطر داشتن تخم شربتی و خاکشیر برای رفع و جلوگیری از تشنگی خیلی مفیدن و هم اینکه یه راه آسون و سریع برای داشتن شربت در طعم های مختلف هستن.

مواد لازم :

  • آب
  • شکر یا پودر قند
  • تخم شربتی
  • خاکشیر
  • گل محمدی خشک
  • لیمو ترش

photo روش درست کردن یخ های طعم دار برای ماه رمضان

مقدار مواد رو ذکر نکردم چون بسته به مقداری که دوست دارین از این یخ های طعم دار داشته باشین داره.

مراحل تهیه :

برای تهیه این یخ های خوش طعم و خوشگل اول از همه باید تخم شربتی رو داخل آب بریزین و بذارین تو یخچال تا تخم شربتی آب رو به خودش جذب کنه فقط دقت کنین که مقدار تخم شربتی رو نباید کم بریزین تا وقتی آب رو به خودشون جذب کردن دیگه آبی جداگونه باقی نمونه مثلا برای یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری تخم شربتی استفاده کنین.

وقتی تخم شربتی ها بزرگ شدن و آب رو جذب کردن باید داخلشون شکر یا پودر قند بریزین. من پودر قند رو ترجیح میدیم چون خیلی سریع تر از شکر حل میشه. نکته مهم اینه که مقدار شکر رو هم کم نریزین چون این یخ ها باید شیرین باشن تا بتونن بعدا آبی که به عنوان یخ طعم دار داخلش میرن رو شیرین کنن. برای مثال حدود سه قاشق غذاخوری پودر قند برای یک لیوان آب.

حالا مخلوطمون رو داخل جا یخی با شکل دلخواهمون ریخته و میذاریم تو فریزر تا کاملا یخ بزنن.

photo روش درست کردن یخ های طعم دار برای ماه رمضان

برای تهیه یخ های طعم دار خاکشیری هم باید خاکشیر رو با آب مخلوط کرده و چند بار آبش رو عوض کنیم تا تمیز بشه. بعد باید بذارین بمونه تا خاکشیر ته نشین بشه.

وقتی خاک شیر ته نشین شد آب اضافی ای که روش میمونه رو خیلی آروم تخلیه کنین چون مثل تخم شربتی ها میخوایم یه یخ متراکم از خاکشیر داشته باشیم. وقتی آبش رو تا جایی که میتونستیم کم کردیم بهش مثل تخم شربتی شکر یا پودر قند اضافه میکنیم.

مخلوط خاکشیر رو هم داخل جا یخی میریزیم و داخل فریزر میذاریمش.

photo روش درست کردن یخ های طعم دار برای ماه رمضان

یخ طعم دار بعدی یخ لیموییه پس باز یک لیوان آب رو با سه قاشق شکر یا پودر قند خوب مخلوط میکنیم و بعد لیمو هارو هم حلقه ای میبریم و ابتدا لیمو رو داخل جا یخی گذاشته و بعد با آب شیرین شده پرش میکینم و میذاریمش تو فریزر.

photo روش درست کردن یخ های طعم دار برای ماه رمضان

برای گل محمدی هم همین روش رو ادامه میدیم.

photo روش درست کردن یخ های طعم دار برای ماه رمضان

حالا همه ی یخ های طعم دار ما حاضرن و فقط کافیه بر طبق سلیقه مون اونها رو به آب اضافه کنیم تا شربت های خنک با طعم دلخواه داشته باشیم. بهتون پیشنهاد میکنم تا این یخ ها رو به مقدار زیاد تهیه کنین تا خیلی سریع بتونین باهاش شربت درست کنین.


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۷

نظرات