روش درست کردن کیک هویج در خانه
خواندني ها | ۸ خرداد۱۳۹۶ | 1346 بازدید | نظرات
درست کردن کیک هویج بسیار راحت و بدون دردسر است. در مقابل طعم فوق العاده ای که این کیک دارد و شما را به خود معتاد می کند، قطعا به درست کردن اش می ارزد.
مواد لازم:
- ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- ۲ فنجان آرد
- یک فنجان شکر
- نصف قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
- نصف قاشق غذا خوری جوز
- یک فنجان هویج
- نصف قاشق غذا خوری وانیل
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ فنجان ماست
- نصف فنجان شیر
- نصف فنجان روغن مایع
طرز تهیه:
۱٫ آرد را الک کنید.
۲٫ آرد، شکر، بکینگ پودر، زنجبیل، و جوز را با هم مخلوط کنید و هویج رنده شده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
۳٫ تخم مرغ، شیر، ماست و روغن را در کاسه ای جداگانه مخلوط کنید و مواد خشک مخلوط شده با هم را کم کم به اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر ضاف و یکدست شود.
۴٫ قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه از فر بیرون آوردید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس با پودر قند و یا مربای هویج و یا خامه تزیین کنید.
نظرات