پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن کیک میوه ای با شکلات تلخ

روش درست کردن کیک میوه ای با شکلات تلخ

خواندني ها | ۱۴ مهر۱۳۹۶ | 1641 بازدید | نظرات

  • میوه‌های شکری خشک و خردکرده ۱۰۰ گرم
  • انجیر خشک و خردکرده ۱۰۰ گرم
  • خرده کیک کره‌ای ۸۰ گرم
  • خلال بادام ۲۵۰ گرم
  • شکلات سیاه خردکرده ۲۵۰ گرم
  • شکلات سیاه ذوب‌کرده ۶۰ گرم
  • سفیده‌های تخم‌مرغ  ۵ عدد
  • شکر ۱۸۵ گرم

 

photo روش درست کردن کیک میوه ای با شکلات تلخ
طرز تهیه:
۱٫ میوه‌ها، انجیر، خرده کیک، بادام، شکلات خردکرده و شکلات ذوب‌کرده را در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شکر را بیفزائید تا شکر در سفیده‌های تخم‌مرغ حل شود.

۲٫ سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه کنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک کاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.

۳٫ اکنون کیک را از فر خارج کنید و پس از گذشت ۱۰ دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. اینک کیک را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹

نظرات