پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن کیک دارچین و قهوه

روش درست کردن کیک دارچین و قهوه

خواندني ها | ۷ فروردین۱۳۹۶ | 419 بازدید | نظرات

مواد لازم:

  • تخم مرغ تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۱ پیمانه
  • قهوه دم کرده‌ی سرد شده ۱ پیمانه
  • دارچین ۱ ق م
  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ ق م
  • گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه

photo روش درست کردن کیک دارچین و قهوه

طرز تهیه:

۱-اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم .

۲-شکر رو با زده تخم مرغ خوب میزنیم تا مثل کرم و روشن بشه . بعد از این قهوه و روغن رو اضافه میکنیم . (برای دم کردن قهوه ۳ ق م سر پر قهوه رو با یک پیمانه آب داغ میذاریم دم بکشه و بعد خنک شه ).

۳-آرد و دارچین و بکینگ پودر رو الک کنید . به مواد به آرومی و کم کم اضافه کنید و با همزن دور کم بزنید . ( میتونید بسته به ذایقه دارچین رو کمی بیشتر هم استفاده کنید )

۴-گردو های خرد شده رو بریزید و با قاشق در یک جهت هم بزنید .

۵-با همزن (سرش حتما تمیز باشه )سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید بشه . بعد به کیک اضافه کنید . با قاشق یا لیستک خیلی آروم هم بزنید طوری که کفش نخوابه وگرنه خوب پف نمیکنه .

۶-قالب و چرب کنید و داخلش ارد بپاشید ( یا کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید ) . بذارید داخل فر که گرم شده در دمای ۱۶۰ درجه ۴۵ دقیقه بپزه . (به فرتون و قلقش که دستتون اومده حتما هم دقت کنید . فر من خیلی داغ میشه )


مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۹

نظرات