پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن کلم پلوی شیرازی

روش درست کردن کلم پلوی شیرازی

خواندني ها | ۲۰ فروردین۱۳۹۶ | 406 بازدید | نظرات

مواد لازم:

  • گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز رنده کرده یک عدد متوسط
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری
  • زعفران حلکرده ۳ قاشق سوپخوری
  • روغن به میزان لازم
  • برنج ۶۰۰ گرم (۴ پیمانه)
  • کلم برگ خرد کرده  ۷۰۰ گرم
  • سبزی خرد کرده ۳۰۰ گرم
  • (تره، شوید، ریحان و ترخون)
  • کره ۱۰۰ گرم
photo روش درست کردن کلم پلوی شیرازی

طرز تهیه:

۱-گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید. آن‌گاه قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.۲-از مخلوط فراهم کرده کوفته قل قلی درست کرده و در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. حالا برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید. سپس کلم را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۳-اینک سبزی را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. حالا کوفته‌ها را به مخلوط کلم بیفزائید و در قابلمه مناسبی که قدریروغن ریخته‌اید مخلوط کلم و سبزی را با چلو لایه به لایه بریزید و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه دم کنید.

۴-در انتها کره را روی پلو بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و با پلو زعفرانی بیارائید.

یادآوری: از آنجایی که کلم را تفت داده‌اید، در هنگام  افزون کره به پلو دقت کنید تا کلم پلو خیلی چرب نشود.


همچنین بخوانید:

امروز دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶

نظرات