پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن سوپ جو با عسل

روش درست کردن سوپ جو با عسل

خواندني ها | ۱۳ تیر۱۳۹۶ | 1204 بازدید | نظرات

مواد لازم:
  • جو پرک  ۱/۲ لیوان
  • مرغ (سینه)  ۱ قطعه
  • هویج  ۲ عدد
  • پیاز  ۱ عدد
  • سیر  ۲ حبه
  • کرفس (خرد شده)  ۱/۲ لیوان
  • برگ کرفس  به مقدار لازم
  • زعفران (آب کرده و غلیظ)  ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر  ۱ قاشق مربا خوری
  • به  ۱ عدد
  • نمک و فلفل و آبلیمو  به مقدار لازم
photo روش درست کردن سوپ جو با عسل
طرز تهیه:
۱-ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد کنید.پیاز و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ، جو پرک ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.
۲-وقتی مواد کمی آب انداخت به آن ۵پمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم کنید.

۳-پس از ۱ ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه کنید.
سایر نکات:
۱-در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه کنید.
۲-میتوانید سوپ را با سرکه سیب هم سرو کنید.
۳-در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
۴-میتوانید زعفران را حذف کرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده کنید.

مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸

نظرات