پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن ساندویچ تخم مرغ

روش درست کردن ساندویچ تخم مرغ

خواندني ها | ۷ اردیبهشت۱۳۹۶ | 268 بازدید | نظرات

مواد مورد نیاز:
  • اسفناج (بخارپز شده): یک دوم پیمانه
  • قارچ (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • گوجه فرنگی (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • کدو (بخارپز و اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • ژامبون گوشت: ۳ ورقه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پنیر چدار: ۱ ورقه
  • نان گرد: ۱ عدد
photo روش درست کردن ساندویچ تخم مرغ
روش پخت:
۱٫    نان را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و قسمت زیر آن را روی سطح صافی قرار دهید.
۲٫    کدو را روی یک قسمت از نان بچینید. سپس اسفناج را در کنار آن بگذارید.
۳٫    به ترتیب گوجه فرنگی و قارچ را روی مواد بگذارید. بعد پنیر چدار را روی آن قرار دهید.
۴٫    نان حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود، سپس از فر خارج کنید.
۵٫    ژامبون را روی پنیر بچینید.
۶٫    تخم مرغ را عسلی کرده و روی پنیر قرار دهید. بعد طرف دیگر نان را روی آن بگذارید و سرو کنید.

همچنین بخوانید:

امروز شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶

نظرات